6.12.16

Seasons come and seasons go ....

Een of meerdere dagen aan boord van een voormalig zeilend vrachtschip is weer eens iets heel anders dan een vergaderzaal in uw bedrijf, hotel of een congres accommodatie. Naast het actief bezig zijn met zeilen, zorgen alle faciliteiten aan boord ervoor dat u ook zakelijk actief kunt vergaderen, netwerken of trainen. De dag afsluiten met een barbecue aan dek is natuurlijk een aantrekkelijke optie.

Een uitje met collega’s of klanten op een schip functioneert uitstekend als team-building of voor relatiebeheer. Mensen die samen een dag aan boord hebben verbleven, gewerkt, gelachen en gegeten vergeten die ervaring niet snel. Zeker als de gezamenlijk bereidde avondmaaltijd is afgesloten met een avondje lekker doorzakken aan boord of in de kroeg in een van de haventjes.

Dit zeilschip is verbouwd, traditioneel van buiten en comfortabel van binnen, met 18 bedden, douches, toiletten en een zeer complete keuken. Het schip vaart op het IJsselmeer, de Waddenzee en de omliggende wateren. De routeplanning gebeurt in overleg met de deelnemers, rekening houdend met het weer en de omstandigheden.
Combineer actief en zakelijk bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise over onze binnenwateren. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Gooi de trossen los. Varen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten